Strategisk Innovationsudvikling

 • AKT
 • May 28, 2020
 • Med mere end 18 års erfaring med innovation og afsætning af produkter og services, hjælper jeg bl.a. virksomheders ledergrupper med at udforme deres innovationsstrategi med afsæt i deres markedsposition, trends og tendenser såvel de definere vækstambitioner.

  Processen tager udgangspunkt i en række workshops, afprøvede arbejdsmodeller og dokument formater, der sikre at virksomhedens primære stakeholders forholder sig til både det eksisterende forretningsfundament såvel fremtidige muligheder og prioriteter.


  Vil du vide mere om vores modelapperat og arbejdsværktøjer, kan du læse videre her.

  Vi sikre at processen inkluderer og tager afsæt i forbrugerne og kundernes behov, hvilket styrker beslutningsfundamentet og det færdige resultat.

  Derigennem skabes der et fællesejerskab for virksomhedens innovationsambitioner og -aktiviteter på tværs af virksomhedens funktioner og stakeholders. Og virksomheden efterlades med en klar retning og tydelige prioriteter til den efterfølgende implementering.

  Og selvom det lyder banalt, så er en af de vigtigst opgaver for en virksomheds ledergruppe at prioritere og fokusere deres innovationsindsats, hvilket betyder fravalg i lige så høj grad som tilvalg.

  Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at komme igang med at udvikle en klar og tydelig innovationsstrategi – såvel som specificering af et tværorganisatorisk roadmap for jeres innoavtionsaktiviteteter – så giv mig et kald på +45 6017 6210 eller send mig en mail på akt@ccginnnovation.com.