Cases

Etablering af ny global innovationspipeline

OPGAVEN: Danish Crown Foods havde behov for at få identificeret og konkretiseret en ny innovationspipeline til sin globale forretningsenhed; Canned Meat. 

PROCESSEN: Sammen med nøglepersoner fra Danish Crown Foods, designede og drev vi en udviklingsproces med forbrugerne og markederne i centrum. 
 

SPECIFIKKE LEVERANCER: 

  • 6 nye Strategic Opportunity Spaces baseret på globale trends samt forbruger- og markedsindsigter 
  • Planlægning og facilitering af idegenereringsworkshop 
  • Ide-/konceptkatalog med 12 nye innovationskoncepter og produktideer1-pagers  
  • Ny 2-årInnovationspipeline og udrulningsplan. 

“Hos Danish Crown Foods, International havde vi et behov for at få defineret vækst drivere for vores globale Canned Meat kategori samt etableret en langsigtet Innovationspipeline. I den forbindelse havde vi fornøjelsen af at arbejde sammen med CCG Innovation, der med deres mange års erfaring indenfor Innovation var en værdifuld sparringspartner gennem hele processen fra forbruger indsigter til definition af key drivers og efterfølgende opportunity spaces.

CCG Innovation’ evne til at forstå vores virkelighed i kategorien samt hans passion for stærke forbrugerindsigter gør, at vi nu står med en stærk global innovationspipeline og nye produkt koncepter, der kan fungere på tværs af vores mange markeder.

Udover at levere et stærkt resultat var CCG Innovation også en stærk partner i at sikre en effektiv proces med hurtig fremdrift og indvolvering af key stakeholders i løbet af projektet, samt afholdelse af inspirerende og velplanlagte workshops undervejs.” 

Mikael Horsbøll, Marketing Director, Danish Crown Foods

Andreas Kjær Thomsen
Tlf. +45 6017 6210 
akt@ccginnovation.com