Inspiration og oplæg

Vi er passionerede omkring innovation, og derfor elsker vi også at blive inviteret indenfor i virksomheder, organisationer og netværk, som ønsker et kærligt indspark – eller et ordentligt los over skinnebenet – ift. mulighederne og forudsætningerne for innovation.

Vi mener helt grundlæggende, at der er behov for et opgør med innovation som blot et ledelsesmæssigt buzzword – og snarere begynde
at 
anerkende det som en strategisk kompetence og forudsætning for virksomhedernes fremtidige succes (og for nogen overlevelse).

Vi kalder os selv for kreative strateger, der netop formår at kombinere højre (kreativ) og venstre (logisk)
hjernehalvdels-tækning. En kompetence, der er essentiel i arbejdet med innovation, hvor strategisk og forretningsmæssig forståelse skal konverteres til innovative planer, idegenerering og konceptudvikling.

Vi har klare holdninger til innovation, og derfor dækker vi i vores inspirationsoplæg emner som:

  • De 7 dødssynder for Corporate Innovation
  • Innovation som løftestang til virksomhedens vækst
  • Innovation med afsæt i Design Thinking

Indholdet i vores oplæg og perspektiver bygger på mange års erfaringer og et utal af eksempler på, hvad der virker og ikke virker ift. at drive en effektiv innovationsagenda.

Står du og overvejer eller leder du direkte efter et inspirationsindlæg om innovation – så send os en mail på contact@ccginnovation.com eller kontakt os direkte på+45 6017 6210

Andreas Kjær Thomsen
Tlf. +45 6017 6210 
akt@ccginnovation.com