Om “os”

“Vi” er mig

…og mit store netværk af stærke samarbejdspartnere og eksperter. 

Andreas Kjær Thomsen
Founding Partner & Innovateur

Tlf. +45 6017 6210 
akt@ccginnovation.com

CCG Innovation er etableret af Andreas Kjær Thomsen i januar 2020.

Jeg er en innovativ sjæl med 18+ års erfaring fra Innovation, Forretningsudvikling og Marketing. Jeg har tidligere slået mine folder og opbygget min toolbox og erfaring fra ledelsespositioner i nogle af de store danske og internationale virksomheder, såsom LEGO Gruppen, Danish Crown, Arla Food og Grundfos.

Gennem mine mange år har jeg arbejdet på tværs af hele værdikæden af Innovation og Marketing, hvor jeg har opbygget et indgående kendskab til såvel de strategiske som taktiske discipliner, som er krævet for at en virksomhed lykkes med sin innovationsagenda.

Derudover har jeg i mange år fungeret som underviser, vejleder og censor på universitetet samt været brugt som KeyNote/indlægsholder i virksomheder, organisationer og netværk.

Jeg har set, hvad en struktureret, målrettet og gennemtænkt innovationstilgang kan gøre for virksomheder, hvilket er grundlaget for at være startet som selvstændig med CCG innovation. Jeg ønsker at kunne bidrage bredere til styrkelse af virksomheders innovationsevne og resultater. 

Anne Flemmert Jensen
Associated Partner

www.futureminds.dk

Anne Flemmert Jensen, ejer virksomheden; Future Minds, som vi indgår i et associeret partnerskab med.

 

Jeg er en strategisk og kreativ tænker, der er drevet af at forstå målgrupper og disruptive forandringer. Min erfaring har jeg genereret via en række lederstillinger i private såvel som offentlige organisationer; herunder 10 år ved LEGO Gruppen som bl.a. ansvarlig for ”Global Insights”. Kombineret med min erfaring fra mange andre industrier, emneområder og sektorer, hjælper jeg virksomheder med at blive mere (for)brugerdrevet.

 

Jeg har altid arbejdet i spændingsfeltet mellem kunde- og brugerindsigter på den ene side og strategi, innovation og markedspositionering på den anden. Og med en Ph.D. i forbrugeradfærd, fremtidsstudier og spredningen af innovationer i bagagen, mestrer jeg hele værktøjskassen, når det handler om at arbejde med forbrugerindsigter, kulturelle forandringer og innovation.

 

Jeg bistår bl.a. med at gennemføre internationale og nationale undersøgelser, såvel som med at definere de strategisk rigtige pejlemærker for virksomheden eller organisationens fremtid.

Derudover trækker vi naturligvis på vores store netværk af partnere og freelance specialister, for at sikre de rette kompetencer til opgaven. Et netværk, som vi har bygget op gennem mange år, og som vi konstant fortsætter med at udbygge.