Strategisk Innovationsudvikling

Med mange års erfaring med innovation og afsætning af produkter og services, har vi et indgående praktisk kendskab og stærk værktøjskasse indenfor innovation og strategi-udvikling.

Efter mange års erfaring fra et bredt spekter af brancher og virksomheder i ledende positioner indenfor innovation, marketing og udvikling, etablerede; Andreas Kjær Thomsen i 2020 virksomheden; CCG Innovation. Som i samarbejde med strategisk partnere tilbyder strategisk rådgivning og taktisk assistance til virksomheder indenfor et bredt udsnit af innovationsopgaver og -discipliner.

Vores erfaring stammer fra virksomheder som bl.a. LEGO Company, Danish Crown, Arla Foods og Grundfos Management, såvel som de mange virksomheder der byder os indenfor, og hvor vi konstant finder nye måder at skabe innovative og effektive løsninger til deres problemer.

Vi har et brændende ønske om at støtte op og styrke innovationsindsatsen i virksomheder på tværs af brancher, størrelser og markedspositioner. Derfor har vi udviklet en værktøjskasse og proces, med henblik på at hjælpe virksomheder, der kunne trænge til et ”outside-in” perspektiv og et ”innovationsboost”. Formålet er skabe bedre effekt og øget værdi af virksomhedens innovationsaktiviteter.

Igennem årerne har vi set og oplevet mange forskellige tilgange til innovation …og i den anledning også årsager til, at virksomheder ikke har opnået den effekt med deres innovation, som de har ønsker om. Derfor har vi nogle meget klare – grænsende til provokerende – bud, hvad der går galt og hvorfor, når virksomhedernes innovationsindsats ikke fører til de ønskede ”mirakler”. Det kalder vi De 7 dødsynder for Corporate Innovation.

Læs med i udviklingsprocessen på vores blog her, eller om muligheden for et inspirationsindlæg i din virksomhed, organisation eller netværksgruppe her.

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe jer med i forhold til jeres innovationsindsats – så send os en mail på contact@ccginnovation.com eller kontakt mig direkte på: +45 6017 6210