Udvikling af Innovations-strategi

Vi hjælper bl.a. virksomheders ledergrupper med at udforme deres innovationsstrategi med afsæt i deres markedsposition, trends og tendenser såvel som de definerede vækstambitioner.

Processen tager udgangspunkt i en række workshops, afprøvede arbejdsmodeller og –formater, der sikrer at virksomhedens primære beslutningstagere forholder sig til både det eksisterende forretningsfundament såvel som fremtidige muligheder og prioriteter.


Vil du vide mere om vores modelapperat og arbejdsværktøjer, kan du læse videre her.

Vi sikrer, at processen inkluderer og tager afsæt i forbrugerne og kundernes behov, hvilket styrker beslutningsfundamentet og det færdige resultat.

Derigennem skabes der et fælles ejerskab for virksomhedens innovationsambitioner og -aktiviteter på tværs af virksomhedens funktioner og stakeholders. Og virksomheden efterlades med en klar retning og tydelige prioriteter til den efterfølgende implementering.

Og selvom det lyder banalt, så er en af de vigtigst opgaver for en virksomheds ledergruppe at prioritere og fokusere deres innovationsindsats, hvilket betyder fravalg i lige så høj grad som tilvalg.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at komme i gang med at udvikle en klar og tydelig innovationsstrategi – såvel som specificering af et tværorganisatorisk roadmap for jeres innovations-aktiviteter – så send os en mail på contact@ccginnovation.com eller kontakt os direkte på +45 6017 6210

Andreas Kjær Thomsen
Tlf. +45 6017 6210 
akt@ccginnovation.com